Апарат за Криолиполиза (студена терапия) + Вакуум + Кавитация - Алтернатива на липосукцията M819D

Апарат за Криолиполиза (студена терапия) + Вакуум + Кавитация - Алтернатива на липосукцията M819D

Снимките са с илюстративна цел! Възможно е разминаване или неточно изобразяване на цветовете, тоновете и нюансите на реалния продукт.

 
  • Код на продукта: M819D
  • Наличност: В наличност
  • Поръчайте днес и ще бъде при Вас в сряда.
  • Информация цени на доставка

    Цена в брой:
  • 18500.00лв.
  • 12950.00лв.
  • Без данък: 12950.00лв.
Цени на изплащане за 12м. от:
1,273.42 лв./м.
*Всички цени са с ДДС!

Апарат за Криолиполиза (студена терапия) + Вакуум + Кавитация - Алтернатива на липосукцията M819D

Криотерапията се нареди сред най-предпочитаните процедури за редуциране на теглото и изчистване на подкожните мазнини. Причина за това е високата ефикасност на терапията и нейният неинвазивен характер. Процедурата се основава на иновативна технология, съчетаваща криолиполиза, вакуум и LED. 

За да предложите на клиентите си тази модерна и ефикасна процедура, оборудвайте салона си с необходимата козметична техника. Изберете съчетание от качество, практичност и цена. Такава комбинация предлага козметичен уред M819D. Той се отличава с модерен и практичен дизайн. Оборудван е с удобен работен панел, за лесно управление. В допълнение, уредът е снабден и с накрайници за прилагане на Кавитация.

*Криолиполиза 

При този метод се прилага локално охлаждане на избрани зони от тялото. 

Как това повлиява мастните натрупвания? Специализираният накрайник на уреда засмуква участък от кожата и студът, излъчван от него, постепенно и таргетирано достига мастните слоеве. В процеса на тази манипулация от тях се извлича телесна температура, до степен в която структурата на мастните клетки се разрушава и те умират. Елиминираната мастна тъкан се отделя постепенно по естествен път, посредством метаболитните процеси на организма.

Важно е да се отбележи, че тази процедура засяга само мастната тъкан, тя е безвредна за кожата и мускулите.  

*Вакуум

В комбинация с охлаждането, действа вакуумът, осигуряващ стимулиращ масаж на тъканта и дренаж на лимфната система. Благодарение на това, процедурата работи ефикасно и за премахване на целулита. 

Терапията има цялостно тонизиращо и укрепващо действие. Термалният „шок“ от студа предизвиква полезна доза „стрес“, стимулираща обменните и хормонални процеси в кожата. Също така ускорява кръвообращението, предизвиквайки рефлексно свиване и последващо отпускане на кръвоносните съдове. Този процес увеличава притока на кислород и хранителни вещества към клетките и засилва метаболизма. Освен това увеличава пропускливостта на кожата, благодарение на което специализираните козметични продукти, използвани при процедура, проникват на много по-голяма дълбочина и се усвояват по-ефикасно. 

*Кавитация

Процедурата се осъществява посредством третиране с нискочестотни ултразвукови вълни, които достигат до мастните натрупвания, където генерират мискроскопични мехурчета. Под влияние на промените в налягането, тези мехурчета се пукат, разрушавайки целостта на мастните клетки. При този процес се освобождава течността в мастните клетки и тя бива изведена от организма чрез лимфната и отделителна система. В резултат се редуцира обема на мастните натрупвания.

 

Ефектът от процедурата не е мигновен! Намаляването на мастните натрупвания става постепенно, като видими резултати  могат да се наблюдават след около месец.

 

След процедура е възможно да се наблюдават зачервявания, чувство на изтръпналост, дискомфорт в третираната област, при някои пациенти посиняване на кожата. При нормални условия тези реакции би следвало да отшумят до седмица-две.

 

Технически характеристики: 

- 1000W

-100-240 V променлив ток, 20A max., 50 / 60Hz

-Ключова технология: Cryolipolysis + Вакуум + LED

-Помпа засмукване процент:  25cub.m / ч

-Инфрачервена лампа: 20W

-Дължина на вълната: 640nm (инфрачервен); 690nm (LED)

 

*2 накрайника: 

- 1 х Cryolipolysis + вакуум (140X50MM)

- 1 х Cryolipolysis + вакуум (180X85MM)

 

*Температура на охлаждане:  

- малък диапазон (4 ° С ~ -2 ° С)

- голям диапазон (-4 ° С ~ -10 ° С)

 

Дисплей: 8 цвята; LCD тъч скрийн

 

Гаранция: 1 година

Произведено в Китай

 

Коментари (0)

Добави ревю

    Лош           Отличен

Captcha