Лизинг

Вариант 1

За да улесним клиентите си ние, от Красота и Стил ви предлагаме продуктите си на изплащане. Може да вземете на лизинг всички продукти, които предлагаме в сайта. Единственото изискване е минималната сума за покупка на лизинг да е 150 лева.

Чрез лизинговите ни условия, ние вярваме че улесняваме максимално клиентите си, за да могат да се възползвате от промоционалните ни пакети, от най-новите уреди и винаги да са в крак с технологиите и да предлагат на клиентите си, процедури на световно ниво.

Предлагаме ви лизингови условия от ТБИ БАНК ЕАД.

Важно!!!- Сумата на доставката не влиза в цената на кредита.

Опитали сме се да направим пазаруването на кредит, лесно и приятно без да ви затормозяваме да изчислявате, да се чудите колко ли ще са вноските ми за 12 месеца, а за 6 месеца.  Ето защо сме добавили TBI калкулатор на всички продукти над 150 лева.

При поръчка в количката натиснете бутона:

Когато решите, че може да вземете някой продукт на изплащане или искате просто да видите какви биха били вноските ви за кредит от 12 месеца. Е необходимо само да погледнете калкулатора. На него ще видите цената на стоката, срок за кредита ( месеците, който могат да са от 3 месеца до 36 месеца.), общия размер на кредита, месечната вноска и общо дължимата сума. По този начин вие лесно ще получите необходимата ви информация.

tbi-calculator-image.jpgtbi-calculator-img2.jpg
 

Когато вече сте решили, че ще закупите продукта на кредит, може да попълните и допълнителната информация, която е задължителна за пазаруване на кредит а именно( Име, презиме,фамилия, ЕГН, Телефон за връзка, e-mail, адрес по лична карта, адрес за доставка) Тези полета ще бъдат отбелязани като задължително с червена звездичка „*“. За да отличите детайли, като например цвят на продукта,който сте избрали, напишете тази информация в полето „Допълнителна информация“. То не е задължително, защото не всички продукти имат различен цвят или някакви подразделения.

capture3.jpg

Проверете дали не сте объркали нещо в личните си данни и натиснете квадратчето срещу „Съгласие за обработка на личните данни“ 

capture4.jpg

След това е необходмо, да натиснете на бутона не съм робот/I`m not a robot

capture5.jpg

Моля изчакайте докато се появи зелената отметка „ “ , ако продължите без да се е появила отметката, поръчката ви няма да бъде обработена и ще трябва да я направите отново.

capture6.jpg

 

За да завършите поръчката си, натиснете бутона „ изпрати данните“

 

След като направите поръчката наш представител ще се свърже с Вас да уточни налични наличностите на продуктите. Когато бъдат уточнение наличностите заявката се изпраща към ТБИ БАНК ЕАД.

В последствие представител на ТБУ БАНК ЕАД, ще се свърже с вас, необходимо е да си приготвите личната си карта.

Следва което идва процеса на одобрение.

Ако сте одобрени наш представител ще се свърже с Вас за допълнителни отучения.

За да са удовлетворени клиентите ни, можем да ви предложим бързо и лесно ободрение на място в нашия магазин, както и онлайн кандидатстване.

ТБИ БАНК ЕАД- е една от най-големите фирми за стоки на изплащане. Процедурата за клиента е максимално опростена и ще получите отговор за борени минути, като можете да вземете желаната от вас стока веднага.

За още по голямо улеснение може да изгледате и клипа „Инструкции за поръчка на лизинг онлайн“.

 

Инструкции за поръчка на лизинг онлайн

Защита на личните данни :

Личните данни, които предоставяте ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването Ви като клиент, за обработката и доставката на поръчката, осъществяването на връзка с Вас. Красота и Стил Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за други цели.


Вариант 2


Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване настоката с най-новата услуга ‘Плати После’

Скъпи клиенти,

Искате да севъзползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават броени дни.

От днес,можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга ‘Плати После’ – правите поръчка, не я заплащате на куриера придоставка, а се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече отдатата на доставка. Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние смесред първите магазини, които вече я предлагат.

’Плати После’ епредназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно неразполагат с пари, за да платят на момента. Ако сте пълнолетни, с доказанидоходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернативаза Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, безхартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате иги добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона"Поръчай".

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявлениеза отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно сусловията за ползване на отложено плащане ‘ПлатиПосле’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.

*Самото изпращане на заявлението поникакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни сусловията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе всила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия методза плащане.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв.оскъпяване.

Купете сега с ’ПлатиПосле’!

Повече информация за услугата и често задавани въпроси можеда прочете тук: https://platiposle.bg/faq